Mi smo digitalna agencija koja radi na razvoju i vidljivosti Vašeg brenda. Izrada web stranica je najsuvremeniji način s kojim možete proširiti svoje poslovanje. Digitalizirajte se! Predstavite se svijetu u najboljem pogledu!

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Šaljemo newslettere svim vašim kontaktima...

Savjetujemo vas i vodimo kroz personaliziranu kombinaciju efikasnih web marketing strategija.

Šaljemo newslettere svim vašim kontaktima, oglašavamo vas pomoću Google alata kako bi proširili mrežu klijenata i koristimo društvene mreže za izgradnju vašeg brenda.

E-MAIL MARKETING

Ojačajte vaš brend, gradite uspješnu komunikaciju, pridobijte povjerenje vaše ciljane publike.

Sigurno ste već kupili nešto online, pa ste nakon kupnje dobivali redovite tjedne ili mjesečne e-poruke sa novostima o određenim proizvodima ili uslugama online trgovine u kojoj ste obavili kupnju… Zašto ne bi ste i vi koristili taj moćan alat kojim ciljate publiku koja je već pokazala interes za ono što nudite?

Radimo kompletnu grafičku pripremu, pišemo prigodne i primamljive tekstove i šaljemo newsletter svim vašim e-mail kontaktima. Na vama je da se pripremite i da spremni dočekate rezultate… jer će oni stići!

GOOGLE ADS

Povežite se s pravim ljudima, u pravo vrijeme, s pravom porukom. Google tražilica, Google karte i Google oglasi moćni su alati kojima možete, uz plaćanje naknade, širiti mrežu vaših klijenata i ciljati na publiku koju zanima upravo ono što vi nudite. Upravljanje Google alatima nije uvijek jednostavno. Kao u svim drugim poljima, potrebno je dovoljno znanja i iskustva da se uloženi novac usmjeri ka ostvarenju vaših ciljeva. Mi vam možemo pomoći i voditi vas kroz prve korake Internet oglašavanja. 

FACEBOOK I INSTAGRAM

Više od 50% svjetske populacije koristi društvene mreže. U Hrvatskoj Facebook koristi skoro 2 milijuna stanovnika, dok Instagram broji milijun korisnika. Ako vjerujete u svoj proizvod/uslugu i ako želite ljudima pokazati koliko ste dobri u onome što radite, takvi su alati odlični komunikacijski kanali, jer vam omogućuju da vrlo brzo dostignete veliki broj ljudi. Također, omogućuju vam direktnu interakciju sa vašim potencijalnim klijentima. Umrežavanjem postajete dostupniji, vaš brend postaje prepoznatljiv, a zadovoljni klijenti mogu ostaviti svoj feedback. 

Nudimo Vam...

  • Iskustvo - desetogodišnje iskustvo u izradi kvalitetnih web rješenja.
  • Kvaliteta - izrada visoko-kvalitetnog web dizajna s user friendly navigacijom.
  • Cijena - optimalan odnos cijene i kvalitete; držimo do toga da se sve što naši klijenti ulože, brzo i višestruko vrati.
  • Bez skrivenih troškova - od besplatne konzultacije do stavljanja u rad web stranice, unaprijed upozoravamo klijente o svim troškovima.
  • Etika - gradimo etički i fer odnos prema svim našim klijentima. Želimo biti pouzdan partner za vaše web poslovanje.
  • Fleksibilnost - fleksibilan način rada prilagođen potrebama korisnika.
  • Podrška - svim našim klijentima pružamo stalnu tehničku podršku, uvijek smo tu kad našim klijentima nešto treba.
  • Strast - volimo ono što radimo i dajemo sve od sebe kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.

Zašto odabrati baš nas?

Visoka kvaliteta

Sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje. Krajnji cilj je izrada atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima.

Razumna cijena

Nastojimo postići savršen spoj cijene i kvalitete. Pomažemo vam da vaš projekt zaživi na učinkovit način bez da previše trošite. Savjetujemo vas, počevši od poslovne ideje do provedbe najisplativijeg razvojnog rješenja. Pronalazimo ravnotežu između proračuna i veličine projekta, sve s ciljem ostvarenja vašeg poslovnog uspjeha uz minimalne troškove.

Vrijeme isporuke

Vrijeme je bitan faktor svakoga posla. Mi cijenimo vaše vrijeme i ulažemo maksimalan trud u poštovanju dogovorenih rokova. Korektan poslovni odnos prema klijentu čini temelj našeg poslovanja.