Mi smo digitalna agencija koja radi na razvoju i vidljivosti Vašeg brenda. Izrada web stranica je najsuvremeniji način s kojim možete proširiti svoje poslovanje. Digitalizirajte se! Predstavite se svijetu u najboljem pogledu!

Grafički dizajn

Grafički dizajn

Stvaramo unikatne vizualne identitete...

Stvaramo unikatne vizualne identitete za prepoznatljivost vašeg brenda, kreiramo sve vrste digitalnih i tiskanih materijala za optimalno predstavljanje publici.

IZRADA LOGOTIPA i VIZUALNOG IDENTITETA

Strašna je gužva tamo vani, važno je da budete prepoznatljivi.

Reci te nam koji su vaši ciljevi, objasnite nam u čemu ste posebni, u čemu briljirate…. mi ćemo vaše riječi pretvoriti u simbol koji će vas najbolje predstaviti i po kojem će vas ljudi prepoznati. Izrada logotipa prvi je korak na putu izgradnje imidža vašeg poduzeća.

Nakon logotipa, kako bi vaš vizualni identitet bio konzistentniji, preporuča se izrada personaliziranih memoranduma, kuverta, posjetnica, pečata, digitalnih potpisa za e-poštu, itd.

DIZAJN TISKANIH I DIGITALNIH MATERIJALA

Radimo sve vrste grafičkog dizajna za digitalne i za tiskane materijale.

Povjerite nam izradu personaliziranih i unikatnih grafičkih materijala kojima će te se prezentirati u najboljem svjetlu i ojačati vaš brend.

Za gotovo sve vrste online objave potrebna vam je grafička obrada fotografija, izrada banner-a, modeliranje tekstova i natpisa…naše umjetničke duše daju sve od sebe i stvaraju unikatne dizajne.  

Za tiskane materijale, kao što su brošure, plakati, pozivnice i drugo, zahvaljujući odličnoj suradnji sa nekoliko tiskara, možemo osigurati visokokvalitetno tiskanje gotovih proizvoda, koje dostavljamo osobno ili šaljemo na vašu adresu.

Nudimo Vam...

  • Iskustvo - desetogodišnje iskustvo u izradi kvalitetnih web rješenja.
  • Kvaliteta - izrada visoko-kvalitetnog web dizajna s user friendly navigacijom.
  • Cijena - optimalan odnos cijene i kvalitete; držimo do toga da se sve što naši klijenti ulože, brzo i višestruko vrati.
  • Bez skrivenih troškova - od besplatne konzultacije do stavljanja u rad web stranice, unaprijed upozoravamo klijente o svim troškovima.
  • Etika - gradimo etički i fer odnos prema svim našim klijentima. Želimo biti pouzdan partner za vaše web poslovanje.
  • Fleksibilnost - fleksibilan način rada prilagođen potrebama korisnika.
  • Podrška - svim našim klijentima pružamo stalnu tehničku podršku, uvijek smo tu kad našim klijentima nešto treba.
  • Strast - volimo ono što radimo i dajemo sve od sebe kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.

Zašto odabrati baš nas?

Visoka kvaliteta

Sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje. Krajnji cilj je izrada atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima.

Razumna cijena

Nastojimo postići savršen spoj cijene i kvalitete. Pomažemo vam da vaš projekt zaživi na učinkovit način bez da previše trošite. Savjetujemo vas, počevši od poslovne ideje do provedbe najisplativijeg razvojnog rješenja. Pronalazimo ravnotežu između proračuna i veličine projekta, sve s ciljem ostvarenja vašeg poslovnog uspjeha uz minimalne troškove.

Vrijeme isporuke

Vrijeme je bitan faktor svakoga posla. Mi cijenimo vaše vrijeme i ulažemo maksimalan trud u poštovanju dogovorenih rokova. Korektan poslovni odnos prema klijentu čini temelj našeg poslovanja.