Mi smo digitalna agencija koja radi na razvoju i vidljivosti Vašeg brenda. Izrada web stranica je najsuvremeniji način s kojim možete proširiti svoje poslovanje. Digitalizirajte se! Predstavite se svijetu u najboljem pogledu!

Izrada profesionalnih i preglednih Web stranica

Izrada web stranica

Izrada profesionalnih i preglednih Web stranica...

Odlučili ste se za izradu vaše web stranice? Odlična odluka! Web stranica predstavlja vas i vašu tvrtku. Ona je ujedno izvor informacija o vama. Upravo zato, mora biti pregledna i stabilna kako bi potencijalni klijenti ili poslovni suradnici u svakom trenutku mogli pronaći točne informacije o vama, kao npr. vašu lokaciju, kontakt broj, ulicu a i naravno proizvode koje nudite!

Radimo jedinstvene stranice s unikatnim dizajnom, prilagođenim Joomla sustavom razvoja te nudimo integralnu uslugu dizajniranja i održavanja web stranica.

Web stranice nisu namijenjene ekskluzivno za firme ili tvrtke, nego ovim putem možete predstaviti i sebe - izradite vaš profesionalni životopis kako biste ciljanu publiku upoznali sa vašim znanjem i sposobnostima.

Kontaktirajte nas već danas i objasnite nam koje su vaše potrebe i želje. Mi ćemo vas besplatno savjetovati i ponuditi vam paket koji je u skladu sa vašim ambicijama i mogućnostima.

Nudimo Vam...

  • Iskustvo - desetogodišnje iskustvo u izradi kvalitetnih web rješenja.
  • Kvaliteta - izrada visoko-kvalitetnog web dizajna s user friendly navigacijom.
  • Cijena - optimalan odnos cijene i kvalitete; držimo do toga da se sve što naši klijenti ulože, brzo i višestruko vrati.
  • Bez skrivenih troškova - od besplatne konzultacije do stavljanja u rad web stranice, unaprijed upozoravamo klijente o svim troškovima.
  • Etika - gradimo etički i fer odnos prema svim našim klijentima. Želimo biti pouzdan partner za vaše web poslovanje.
  • Fleksibilnost - fleksibilan način rada prilagođen potrebama korisnika.
  • Podrška - svim našim klijentima pružamo stalnu tehničku podršku, uvijek smo tu kad našim klijentima nešto treba.
  • Strast - volimo ono što radimo i dajemo sve od sebe kako bi ostvarili zacrtane ciljeve.

Zašto odabrati baš nas?

Visoka kvaliteta

Sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korištenje. Krajnji cilj je izrada atraktivne i profesionalne web stranice koja će izgledom i kvalitetom biti koncipirana kao sredstvo s kojim ćete se obraćati krajnjim korisnicima.

Razumna cijena

Nastojimo postići savršen spoj cijene i kvalitete. Pomažemo vam da vaš projekt zaživi na učinkovit način bez da previše trošite. Savjetujemo vas, počevši od poslovne ideje do provedbe najisplativijeg razvojnog rješenja. Pronalazimo ravnotežu između proračuna i veličine projekta, sve s ciljem ostvarenja vašeg poslovnog uspjeha uz minimalne troškove.

Vrijeme isporuke

Vrijeme je bitan faktor svakoga posla. Mi cijenimo vaše vrijeme i ulažemo maksimalan trud u poštovanju dogovorenih rokova. Korektan poslovni odnos prema klijentu čini temelj našeg poslovanja.